neděle 18. června 2017

SOUTĚŽ... ČERVEN 2017


Co udělá novopečeným maminkám zaručeně radost? Přeci ručně vyrobené přáníčko jako gratulace k narození jejich miminka ... A jelikož pro vás Paper Garden připravil dva krásné Exploding box baby kity (v barevné variantě pro chlapečka a pro holčičku), aby byla vaše "mimi" přáníčka ještě originálnější, máme pro vás červnovou soutěžní paletku inspirovanou právě barvami Exploding Baby Boy kitem. Základní barvou paletky je samozřejmě modrá, doplněná světle hnědou a bílou barvou. A my se moc těšíme na vaše projekty podle červnové "miminkovské" paletky.




ZADÁNÍ: Vytvořte přáníčko nebo jakýkoli jiný projekt z papíru podle paletky, kterou pro Vás připravila Monča.






PODMÍNKY ÚČASTI: Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 06/2017. Fotku prosíme ve velikosti max. 500 kB (úplně nám stačí 200 kB). Každý může poslat právě jeden projekt, a ten musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge, tudíž se nesmí dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.
Všechna přáníčka a jiné projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru... :-) 

TERMÍN: středa 28.6.2017

CENA: Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu papírů Spring in Avonlea 12x12. Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁŠENÍ: Vyhlášení vítězů bude v pátek 30.6.2017 na blogu Paper Garden.

Žádné komentáře:

Okomentovat