pondělí 1. května 2017

SOUTĚŽ... KVĚTEN 2017



Tak. Apríl je za nami a máme tu konečne máj. Apríl nám priniesol rôzne prekvapenia s počasím (snežilo, mrzlo, pršalo a lialo), no nemôžeme mu nič vyčítať, keďže apríl je tradične považovaný za bláznivý mesiac. Zato máj, ten patrí zaľúbeným, ktorí si už konečne môžu vyraziť na dlhé prechádzky či výlety niekam von. Príroda sa usilovne pripravuje na novú sezónu a všetko pučí, kvitne a raší. A tie farby a vône.... :-)! My, v našej milej papierovej záhradke usilovne pracujeme a venujeme sa jarným prácam, a samozrejme sme nezabudli na májovú súťaž. Farebnú paletku pre vás tentoraz pripravila Timona.

ZADANIE: Vytvorte kartu/přáníčko alebo akýkoľvek iný projekt z papiera podľa paletky, ktorú pre Vás pripravila Timona.


VZOROVÝ PROJEKT od Timony: Keďže v druhú májovú nedeľu majú naše mamy, maminky, mamuľky, mamulienky svoj sviatok, vytvorená karta je na túto tému.


PODMIENKY ÚČASTI: Kartu/přáníčko alebo iný projekt nám pošlite e-mailom na adresu info@papergarden.cz a ako predmet uveďte PG SOUTEŽ 05/2017. Fotku prosíme vo veľkosti max. 1MB. Každý môže poslať práve jeden projekt, a ten musí byť vytvorený exkluzívne pre našu challenge, taktiež sa nesmie zúčastniť inej skoršej súťaže či byť publikovaný na Vašom FB či blogu. Všetky karty/přáníčka a iné projekty budeme priebežne vkladať do albumu na náš Facebook, kde si ich môžete pozrieť a autorky podporiť milým komentárom alebo palcom nahor... :-)

TERMÍN: streda 31.5.2017

CENA: Hlavného výhercu vyberie odborná porota - členky design teamu PG - a bude ocenený 100 Kč poukážkou na nákup v e-shope Paper Garden a a sadu papírů od UHK Gallery Friday 12x12.
Druhý výherca bude vylosovaný a obdrží 10% zľavu na nákup v Paper Garden.

VYHLÁSENIE VÍŤAZA: Vyhlásenie víťazov bude v piatok 2.6.2017 na blogu Paper Garden.

Tešíme sa na Vaše príspevky!





Žádné komentáře:

Okomentovat