středa 25. ledna 2017

HOST V PAPER GARDEN... Jana Locker



Tak pomalu otevírám vrátka té krásné květinové zahrádky, opatrně a s úctou našlapuji, abych nezničila tu krásu, o kterou se její majitelka Dianka tak pečlivě stará a jako slušný host jí přináším také pár „kytiček“. Jmenuji se Jana Lockerová a před pár lety jsem „blbla“ s korálky. Ještě jsem ani pořádně nic nezhotovila, když jsem při brouzdání internetem narazila na podivnou mašinu, jež se zove Big Shot. A bylo po mně… objevila jsem papírový svět!

Další dny, hodiny a měsíce nemusím popisovat… všechno jsem potřebovala, i když jsem mnohdy ani nevěděla na co to je, všechno jsem chtěla vyzkoušet, dceru jsem vystěhovala z její ložničky, protože jsem samozřejmě potřebovala místo, rodinu jsem finančně ochudila o pár dovolených a bohužel musím konstatovat, že to trvá do dnes.

Ale za ten krásný pocit štěstí, když vám pod rukama vzniká dílko, za tolik nových přátel, setkání a za hromady smíchu to přece stojí!

Mám ráda všechny techniky, mám ráda jednoduchý styl a hlavně mám ráda humor a smích, který se mi občas podaří vyjádřit i v dílku.

A teď si dovolím v této zahrádce „zasadit“ pár svých kytiček. Tohle svatební přání je přímo pro Paper Garden. Jsou zde použity kytičky z papírové zahrádky, chipboard a papíry Galeria Papieru Game of Colors II.





A ještě pár věcí, na který jsou použity kytičky






A ještě trochu srandy



A protože jsme na začátku nového roku, přeji vám všem samá zlatá prasátka, dny plné sluníčka, huby od ucha k uchu, chytré hlavy plné nápadů, pevné ruce, bystré oči, zdraví a plné zahrádky kytiček!

1 komentář: